Érdekel a pszichológia. Talán úgy is döntesz, szakmáddá teszed. Bizonyára él egy kép a fejedben arról, hogy egy pszichológus mit is tesz, amikor dolgozik. Ez a blog azért (is) jött létre, hogy ez a kép mielőbb közelebb kerülhessen a valósághoz és egy működőképes jövőkép motiválhassa a diákokat tanulmányaik során.

Érdekel a pszichológia. Oly annyira érdekel, hogy éveket, akár már évtizedeket is eltöltöttél vele: tanultál, diplomáztál és a napjaidat belengi a kutatómunka, a klinikai élet, a szervezetfejlesztés vagy a pszichológia bármely más területének szelleme. Ez a blog azért (is) jött létre, hogy mesélj a munkádról, arról ami megragadott benne, arról ami kihívást jelent. Neked van már rálátásod, hogy a 'nebulókra' hol lenne szükség.

Ez az a fórum, ahol tanulmányaidról, munkádról közérthető módon írhatsz és akár véleményt kérhetsz. Ez az a fórum, ami megteremti annak a lehetőségét, hogy kilépve a mindennapok szűk szakmai berkeiből, gondolataidat szélesebb plénum elé tárhasd és reflexiót kérhess egy szélesebb kognitív térben.

Váljon hasznunkra!

2012. október 1., hétfő

Technikai információk


Ha szeretnél publikálni ezen a blogon, jelentkezz a kalmarstr@gmail.com emailcímen.INFORMÁCIÓK KÁROLIS HALLGATÓK RÉSZÉRE:


Ha levelező pszichológus hallgató vagy a Károlin, jó helyen jársz!

Ezen a blogon megtalálod mindazt a fontos és kevésbé fontos információt, ami neked szól.

Két évfolyamfelelős van:

Ali Marietta, pici85(kukac)gmail.com
Kalmár Eszter, kalmarstr(kukac)gmail.com

Évfolyamunk számára létrehoztunk egy levlistát, amelynek címe: krepszi (kukac) googlegroups.com. Ha még nem iratkoztál fel rá, akkor vagy keresd meg ezt a levlistát a Google kereső funkcióján keresztül és kérd felvételedet a csoportba, vagy küldjél egy emailt az eszter (kukac) eszter.eu emailcímre.
A levlistán (is) osztunk meg közérdekű információkat, jegyzeteket, stb. Ugyanitt felteheted a tanulmányokkal kapcsolatos, valószínűleg a többiek érdeklődésére is számot tartó kérdéseidet.

Ha nagy Facebook rajongó vagy, akkor csatlakozz az évfolyam FB csoportjához, amelyet ide kattintva érhetsz el:
https://www.facebook.com/groups/434369549949070/


A gépelt órai anyagokat, a tanárok által elküldött fájlokat itt elérheted:

Dropbox: https://www.dropbox.com/sh/cw91un8yzny6zso/zbCkxvWWmh

Ha valami hiányzik, nézz fel a FB-ra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése